Gå til sidens indhold

Valg til bestyrelsen i DM Studerende

Stil op til valget til DM Studerendes bestyrelse og vær med til at påvirke forholdene for universitetsstuderende i Danmark.

Mød DM Studerendes bestyrelse

Nu har du chancen for at gøre din indflydelse gældende som studerende i DM. Fra 28. oktober og frem til 15. november kan du nemlig melde dig som kandidat til bestyrelsen for de studerende i DM.

Så har du stærke holdninger til fx SU, livet som studerende på universitetet samt løn- og ansættelsesforholdene på det akademiske arbejdsmarked? Og har du evner og ambitioner til at påvirke forholdene i den rigtige retning?

Så vil vi meget gerne høre fra dig, for vi søger lige nu kandidater til bestyrelsesarbejdet i DM Studerende.

Hvad arbejder DM Studerende for?

Er du interesseret i at blive kandidat, eller vil du bare gerne høre mere om arbejdet i bestyrelsen, så skriv til Ronja Rose Ravnskov, forkvinde for DM Studerende eller læs mere om arbejdet i DM Studerende her.

Læs mere

Stil op til bestyrelsen i DM Studerende

Har du også lyst til at gøre en forskel og være med til at forbedre forholdene for danske universitetsstuderende? Så kan du stille op til bestyrelsen for DM Studerende, når vi 28. oktober 2019 åbner for opstillingen af nye bestyrelsesmedlemmer. Hold øje med din mail og med siden her.