Gå til sidens indhold

Stem til valget til bestyrelsen i DM Studerende

Så er valget til DM Studerendes bestyrelse i gang. Stem på den kandidat til bestyrelsen, du bedst kan lide, og vær med til at påvirke forholdene for universitetsstuderende i Danmark. Du kan stemme fra 20. november og frem til 5. december.

Hør fire bestyrelsesmedlemmer fortælle om, hvad de brænder for i deres arbejde i DM Studerendes bestyrelse.

Stem til valget til bestyrelsen i DM Studerende

Log ind med NemID og afgiv din stemme.

Du kan stemme på én kandidat til DM Studerendes bestyrelse og på én suppleant til DM's hovedbestyrelse.

Stem ved at klikke på nedenstående knap - det tager kun et øjeblik.

Stem

Sådan gør DM Studerendes bestyrelse en forskel

DM Studerendes bestyrelse består af universitetsstuderende, der aktivt arbejder på at forbedre studie- og arbejdsvilkårene for dig - både under studiet, og når du som nyuddannet er på vej ud på arbejdsmarkedet.

Bestyrelsen deltager på mange forskellige måder i den offentlige debat om uddannelses- og arbejdsmarkedspolitik. De henvender sig fx direkte til politikere og uddannelsespolitiske spillere med forslag og idéer til, hvordan studie- og arbejdsvilkårene for studerende og nyuddannede kan forbedres. Mange af dine undervisere og forskerne på universiteterne er også medlem af Dansk Magisterforening, og dem har bestyrelsen i DM Studerende en direkte dialog med. Så med din stemme sørger du for, at både studerende, forskere og undervisere står stærkere sammen om at forbedre kvaliteten på universiteterne.

Så brug din stemme, og stem på den kandidat, du bedst kan lide.

Udover valget til DM Studerendes bestyrelse så er der også suppleantvalg til DM Studerendes tre pladser i Dansk Magisterforenings hovedbestyrelse. De tre valgte suppleanter vil træde til, hvis DM Studerendes tre aktuelle hovedbestyrelsesmedlemmer bliver forhindrede i at møde op.

Praktisk om valget

Opstillingsperioden for kandidater til bestyrelsen løb fra 28. oktober 2019 og frem til fredag 15. november 2019 klokken 12.00.

Fra 20. november til 5. december 2019 afholdes valget, og alle medlemmer af DM Studerende har mulighed for at stemme.

Der skal besættes 11 bestyrelsespladser i DM Studerende og tre suppleanter til de tre faste pladser i DM's hovedbestyrelse.

Valgperioden for bestyrelsesmedlemmer i DM Studerende er et år og løber fra 1. januar 2020 frem til 31. december 2020. Valgperioden for DM's hovedbestyrelse er tre år og løber fra 1. januar 2019 og frem til 31. december 2021 - de valgte suppleanter skal derfor sidde i to år.

Har du spørgsmål om valgene, kan du skrive til valg@dm.dk. Hvis du har spørgsmål til selve arbejdet i bestyrelserne, kan du skrive til forkvinden for DM Studerende, Ronja Rose Ravnskov, på ror@dm.dk.