Til indhold

Stem til valget i DM Studerende

Så er valget til DM Studerendes bestyrelse i gang. Brug din stemme og vær med til at påvirke forholdene for universitetsstuderende i Danmark. Du kan stemme frem til 9. december. For at stemme, skal du bruge det link, du modtog på mail 20. november eller logge ind med NemID.

Hør fire bestyrelsesmedlemmer fortælle om, hvad de brænder for i deres arbejde i DM Studerendes bestyrelse.

Stem til valget i DM Studerende

Du kan stemme på én kandidat til DM Studerendes bestyrelse. Brug det link, du fik på mail 20. november eller log in med NemID.

Afgiv din stemme

Dem kan du stemme på

Læs mere om de kandidater, du kan stemme på.

Læs mere

Sådan gør vi en forskel i DM Studerende

Som en del af DM Studerende deltager du aktivt i den offentlige debat om uddannelsespolitik og arbejdsmarked. Og vi henvender os direkte til politikere og andre uddannelsespolitiske spillere med forslag og idéer til politik, som kan være med til at forbedre studie- og arbejdsvilkårene for studerende og nyuddannede.

DM Studerende har tre pladser i DM's hovedbestyrelse. Som hovedbestyrelsesmedlem eller bestyrelsesmedlem i DM Studerende får du altså reel og direkte indflydelse på det politiske arbejde i en af Danmarks største akademiske fagforeninger.

Så har du stærke holdninger til fx SU, livet som studerende på universitetet samt løn- og ansættelsesforholdene på det akademiske arbejdsmarked? Og har du evner og ambitioner til at påvirke forholdene i den rigtige retning? Så bliv en del af bestyrelsen i DM Studerende.

Læs mere DM Studerendes bestyrelse og om vores mærkesager

 

Praktisk om valget

Opstillingsperioden for kandidater til bestyrelsen løb frem til 10. november 2020

Fra 20. november til 9. december 2020 afholdes valget. Alle medlemmer af DM Studerende har mulighed for at stemme.

Valgperioden for bestyrelsesmedlemmer i DM Studerende er et år og løber fra 1. januar 2021 frem til 31. december 2021. Valgperioden for DM's hovedbestyrelse er tre år og løber fra 1. januar 2019 og frem til 31. december 2021. 

Har du spørgsmål om valgene, kan du skrive til valg@dm.dk. Hvis du har spørgsmål til selve arbejdet i bestyrelserne, kan du skrive til formand for DM Studerende, Thomas Bæk Kristensen, på tbk@dm.dk.