Coronavirus

Få svar på de mest stillede spørgsmål, du som studerende kan have i forbindelse med studie og studiejob.

Gå til sidens indhold

Sund Snak

Kom med til vores nye koncept Sund Snak, hvor du sammen med andre studerende bliver klogere på mental og fysisk sundhed.

Mere end 623.000* danskere har dårlig mental sundhed, og rigtig mange af dem er studerende. Sund Snak er et skarpt og anderledes foredragsformat om fysisk og mental sundhed, som vil gøre op med denne trend.

Vi er konstant forbundet online – men lytter vi nok til hinanden? Vi er ambitiøse og fleksible – men er vi i balance? I DM mener vi, at fremtidens generation har brug for et pusterum og tid til eftertanke. Dét er vores mission. Derfor har vi lanceret konceptet ”Sund Snak”, hvor vi sætter mental og fysisk sundhed på dagsordenen.

En stor del af vores mål om bedre mental sundhed handler om menneskelige relationer. Vi skal blive klogere på hinanden, og det bliver vi til Sund Snak – når vi mødes, ansigt til ansigt, og deler vores erfaringer.

Formatet

Vi har inviteret en gæst ind, som fortæller om kroppen og sindet fra deres perspektiv. Det kan for eksempel være en frømand, som ved en masse om at være under hårdt pres. Eller en fridykker, som ved, at vejrtrækningen er nøglen til at styre sin krop. Gæsten vil også vise os praktiske øvelser, som vi kan bruge derhjemme i vores hver dag. Sund Snak foregår typisk om morgen fra 9.00-10.00 i Aarhus og København på forskellige lokationer. Du vil blive tilbudt en sund snack og noget at drikke, så du også er klar til resten af dagen.

Sund Snak

Du kan se alle aktuelle Sund Snak arrangementer i vores kalender.

Læs mere

* Kilde: Den Nationale Sundhedsprofil 2017, som Sundhedsstyrelsen udgav i 2018.