Til indhold

Sund Snak

DM og MA
© Dennis Morton

Sund Snak er et skarpt og anderledes foredragsformat om fysisk og mental sundhed, som giver dig muligheden for at blive klogere på dig selv i fællesskab med andre.

Vi er konstant forbundet online – men lytter vi nok til hinanden? Vi er ambitiøse og fleksible – men er vi i balance? I DM står vi klar til at hjælpe dig med at skabe dit eget pusterum og tid til eftertanke. Derfor har vi lanceret konceptet Sund Snak, hvor vi i fællesskab med studerende sætter mental og fysisk sundhed på dagsordenen.

En stor del af at skabe bedre mental sundhed handler om menneskelige relationer. Vi skal blive klogere på hinanden, og det bliver vi til Sund Snak – når vi mødes, ansigt til ansigt, og deler vores erfaringer.

Formatet

Vi inviterer en gæst ind, som fortæller om kroppen og sindet fra deres perspektiv. Det kan for eksempel være en frømand, som ved en masse om at være under hårdt pres. Eller en fridykker, som ved, at vejrtrækningen er nøglen til at styre sin krop. Gæsten vil også vise os praktiske øvelser, som vi kan bruge derhjemme i vores hver dag. Sund Snak foregår typisk om morgenen fra 9-10 i Aarhus og København på forskellige lokationer. Du vil blive tilbudt en sund snack og noget at drikke, så du også er klar til resten af dagen.