Feedback: Derfor er det guld værd for dig

© Dennis Morton

Del artikel:

Behovet for feedback er særligt stort i de første år af ens karriere. I et nyt job møder du uskrevne regler, men med god og tydelig feedback fra kollegaer og leder, så lærer du det hurtigere. Få gode råd til at bede om feedback som nyuddannet.

Særlige udfordringer for nyuddannede

Læs, hvorfor du særligt som nyuddannet har behov for feedback.

Feedback er med til at gøre dig til en mere kompetent medarbejder. Det giver dig bedre forudsætninger for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Som nyuddannet i et nyt job brænder du for at få brugt din viden i praksis. Men for at du kan lykkedes, så har du også brug for feedback fra dine kollegaer, så du hurtigere kan lære arbejdspladsen at kende.

Det kan føles grænseoverskridende at skulle bede sin leder og sine kollegaer om feedback. Men i virkeligheden sender det et signal om, at du interesserer dig for dit arbejde og ønsker at udvikle dig og blive endnu bedre – og det er jo både til gavn for dig selv, men også for din arbejdsplads.

Derfor har DM samlet en masse gode råd og redskaber til dig, der er nyuddannet og ønsker at blive bedre til at bede om feedback.

Bliv klogere på feedback

”Undersøgelser viser, at unges trivsel generelt ikke er alt for god. Vi har afholdt workshops med vores medlemmer, hvor behovet for feedback er blevet påpeget. Det har blandt andet været en af årsagerne til, at indholdet om feedback er blevet udarbejdet ” siger Søren Bjerregaard Kjær, der er arbejdsmiljøkonsulent i DM.

Vores indhold om feedback er relevant for alle, men du finder også information, som henvender sig specifikt til dig, der er nyuddannet.

Bliv bedre til at bede om feedback

Find inspiration og få redskaber til at bede om feedback fra leder og kollegaer.

Tilmeld dig workshops

Bliv bedre til at give, modtage og bede om feedback.  Tilmeld dig vores online feedback-workshops og bliv klogere på at skabe en god feedback-proces.

}