Coronavirus

Få svar på de mest stillede spørgsmål, du som studerende kan have i forbindelse med studie og studiejob.

Gå til sidens indhold

En god start på karrieren

Overgangen fra studieliv til arbejdsliv kan være en stor omvæltning på både godt og ondt. Vi hjælper dig til at afkode arbejdsmarkedet. Hvad er dine rettigheder, hvilke krav kan du forvente, at der bliver stillet, og hvordan afkoder du arbejdspladsens kultur. På den måde kan du sikre dig, at du får et godt og meningsfuldt arbejdsliv.

Sådan lander du godt i dit første job

For mange nyuddannede kan det være svært at finde sig til rette i det første job. Men der er heldigvis måder at komme udfordringen til livs. Få erhvervscoach Marie Hyltén-Cavallius' gode råd til at sikre trivsel i første job.

Sådan lander du godt i dit første job
;

Nyuddannet?

Kender du dine rettigheder før, under og efter jobsøgningen? Vi klæder dig på til at navigere sikkert på arbejdsmarkedet, så du kan komme godt fra studieliv til arbejdsliv.

Se arrangementer

Fald godt til i første job

Som nyuddannet kan begyndelsen på arbejdslivet være udfordrende. Det er helt nye spilleregler der gælder. Netop det kan for mange føre til usikkerhed og tvivl på egne evner, fordi alt hverdagen føles nyt og ukendt. 

Læs mere

Kender du dine rettigheder?

Det kan godt betale sig at have styr på, hvad du har af rettigheder. Det kan nemlig sikre dig en bedre lønforhandling. Få forhandlingskonsulent Julie Klint Skakuns tip til, hvad du skal være opmærksom på.

Kend dine rettigheder
;

Få en mentor

En mentorrelation er et længerevarende forløb, hvor du gennem sparring og refleksion får sat rammen for din personlige og faglige karriereudvikling. I DM matcher vi årligt omkring 100 mentorer og mentees i alle aldre, fagligheder og udfordringer.

Kun for nyuddannede.

Læs mere

Arrangementer

Nyuddannet – Kend dine rettigheder

Kender du dine rettigheder før, under og efter jobsøgningen? På workshoppen bliver du klædt på til at navigere sikker...
  • 17. september 2020
  • 09.30 - 11.00
  • Storkøbenhavn

Nyuddannet – Kend dine rettigheder

Kender du dine rettigheder før, under og efter jobsøgningen? På workshoppen bliver du klædt på til at navigere sikker...
  • 24. september 2020
  • 09.30 - 11.00
  • Midtjylland

LinkedIn som karriereredskab - grundlæggende workshop

Deltag i webinaret og lær hvordan du formidler dig selv og dine kompetencer bedst muligt på LinkedIn. Du får inspirat...
  • 20. august 2020
  • 09.00 - 11.00
  • Online

Bliv medlem af DM og MA Vi står sammen. Hvor står du? Bliv medlem