Til indhold

Skift bank med mobilen og få Danmarks bedste studiekonto

Bank300x250

Veronika Hjorth Wolin er 24 år og studerende på Københavns Universitet. Hun har testet den nye måde at skifte bank på ‒ via mobilen. Læs, hvad hun synes.

Zapp er oprindelig opfundet for at gøre det nemt at booke et møde med en personlig rådgiver via mobilen. I 2017 blev det muligt at søge om at få Danmarks bedste studiekonto gennem Zapp, og nu er det også blevet virkelig nemt for dig som studerende at skifte til Lån & Spar, når bare du har app’en.

Hent app, log-in med NemID og skift bank

Mange andre steder skal du stadig ned i banken med dine papirer og holde møde (eller hvis du er ”heldig” sende beskeder og mails frem og tilbage), hvis du vil skifte bank.

Hos Lån & Spar kan du nu klare det hele med Zapp: Hent app’en, log-in med NemID, tast dine oplysninger ind og vælg hvilke konti, du vil have.

Studerende testede bankskift via mobilen

For at være sikre på, at alt virkede, fik Lån & Spar hjælp af en gruppe studerende, som testede den nye mulighed for at skifte bank via Zapp. En af dem, der prøvede at hente app’en og skifte bank, var Veronika Hjorth Wolin. Hun er 24 år og har studiejob hos fagforeningen IDA i deres afdeling Teknologi, Netværk og Kompetence.

Veronica opsummerer efter testen, der foregik i realtime med rigtige data, NemID log-in og automatisk overførsel af oplysninger fra SKAT: ”Jeg synes, det er nemt og tilgængeligt. De ting man skulle, ville ikke have skræmt mig, hvis jeg sad derhjemme.”

”For nogle år siden ville jeg aldrig turde skifte bank via en app på mobilen. Nu synes jeg, det er fint,” siger Veronica og fortsætter: ”Da jeg hørte om det, tænkte jeg, at det lyder smart. Nemt og smart. Der er jo efterhånden mange ting, jeg føler mig tryg ved at gøre på telefonen ‒ betale for eksempel, og alt der har at gøre med min uddannelse tjekker jeg også via mobilen”.

En personlig bank med smart selvbetjening

Der er i det hele taget sket rigtig meget med brug af smartphones på få år. Det er ikke længe siden, at NemID kun var noget med nøglekoder på et papkort, men i dag har mange unge også deres NemID ‒ og en hel masse andet ‒ som en app på deres smartphone.

Studiekonto med Zapp

I Zapp, Lån & Spars app, kan du nemt søge om Danmarks bedste studiekonto. 

Læs mere
Bank300x250