Gå til sidens indhold

2019

 • 02. februar 2019 Se alle forårets gratis arrangementer

  Som studerende og medlem af DM kan du komme gratis til spændende arrangementer, der inspirerer dig i dit studie og arbejdsliv. Arrangementerne foregår både i Aalborg, Aarhus, Odense, København.

  Læs mere
 • 23. januar 2019 Se alle forårets gratis kurser

  Som studerende og medlem af DM kan du komme gratis på kursus i InDesign, Excel, LaTex, R, Stata og kommasætning. Få nye værktøjer, der hjælper dig i dit studie og arbejdsliv. Kurserne foregår både i Aalborg, Aarhus, Odense, København.

  Læs mere
 • 21. januar 2019 Ny ferielov: ferie med løn lige fra dit første job

  Ny ferielov giver dig ret til samme antal feriedage som tidligere. Og der er ikke noget, du skal gøre anderledes lige nu og her. Men du kan begynde at glæde dig til at kunne holde ferie med løn allerede fra dit første job - når den nye lov træder i kraft i 2020.

  Læs mere
 • 14. januar 2019 Guide: Sådan tager du springet fra studerende til iværksætter

  Som studerende er der nok at se til. Forelæsninger, pensum og eksaminer er alle naturlige, men også travle dele af hverdagen. Derfor kan det være svært at finde tid til den store iværksætterdrøm, du har. Men hvordan kommer du egentlig i gang med din helt egen sidegesjæft, og er det overhovedet muligt at balancere livet som studerende med livet som selvstændig? Vi guider dig igennem de første spæde skridt.

  Læs mere