Gå til sidens indhold

2019

 • 14. marts 2019 Tobias: ”Ingen vil være kæreste med én, der kun siger mig, mig, mig”

  Tobias Kjeldgaard var egentlig sporet ind på at blive underviser. Han stod i sommeren 2018 som nyudklækket kandidat i filosofi og historie og synes, det var en oplagt vej at gå. Han tog derfor også i virksomhedspraktik på et gymnasium i efteråret.

  Læs mere
 • 14. februar 2019 Tag til jobmesse og invester i din fremtid

  Der kan være mange bekymringer tilknyttet fremtiden, når det handler om at finde det rigtige job som studerende og nyuddannet. Jobmesser kan hjælpe dig med at få et bedre kendskab til hvor og hvordan du skal søge job. Du kan her få et indblik i, hvordan en jobmesse ser ud for en nyuddannet, og hvilke 3 råd du kan tage med dig til jobmesse.

  Læs mere
 • 02. februar 2019 Se alle forårets gratis arrangementer

  Som studerende og medlem af DM og MA kan du komme gratis til spændende arrangementer, der inspirerer dig i dit studie og arbejdsliv. Arrangementerne foregår både i Aalborg, Aarhus, Odense, København.

  Læs mere
 • 23. januar 2019 Se alle forårets gratis kurser

  Som studerende og medlem af DM og MA kan du komme gratis på kursus i InDesign, Excel, LaTex, R, Stata og kommasætning. Få nye værktøjer, der hjælper dig i dit studie og arbejdsliv. Kurserne foregår både i Aalborg, Aarhus, Odense, København.

  Læs mere
 • 21. januar 2019 Ny ferielov: ferie med løn lige fra dit første job

  Ny ferielov giver dig ret til samme antal feriedage som tidligere. Og der er ikke noget, du skal gøre anderledes lige nu og her. Men du kan begynde at glæde dig til at kunne holde ferie med løn allerede fra dit første job - når den nye lov træder i kraft i 2020.

  Læs mere
 • 14. januar 2019 Guide: Sådan tager du springet fra studerende til iværksætter

  Som studerende er der nok at se til. Forelæsninger, pensum og eksaminer er alle naturlige, men også travle dele af hverdagen. Derfor kan det være svært at finde tid til den store iværksætterdrøm, du har. Men hvordan kommer du egentlig i gang med din helt egen sidegesjæft, og er det overhovedet muligt at balancere livet som studerende med livet som selvstændig? Vi guider dig igennem de første spæde skridt.

  Læs mere