Til indhold

Tutorprisen

Hvert år uddeler DM Tutorprisen for at støtte op om det gode studiemiljø og belønne de tutorer, som gør en ekstra indsats for at hjælpe de nye studerende ind på universiteterne.

Vinderne af tutorprisen 2020 blev tutorerne fra Cognitive Science fra Aarhus Universitet.

Har du Danmarks bedste tutorer?

Er du startet på universitetet i år, så har du muligheden for at hylde dine tutorer ved at nominere dem til årets Tutorpris. Tutorernes arbejde er utroligt vigtigt for en god og tryg studiestart for alle nye studerende. Så har dine tutorer fået dig til at føle dig velkommen og fået dig og dine medstuderende godt i gang? Så nominér dem til Tutorprisen 2021.

Prisen er blevet uddelt hvert år siden 2008 og er en anerkendelse af det store arbejde, tutorerne gør for at sikre nye studerende en god start på studielivet. Der vil blive kåret lokale vindere på KU, RUC, SDU, AAU og AU samt én national vinder. De lokale vindere modtager en check på 2.500 kroner, og den nationale vinder modtager en check på 10.000 kroner.

Sådan nominerer du dine tutorer

Hvis du gerne vil nominere dine tutorer, så gå ind på vores Facebookside DM og MA Studerende. Her finder du øverst på Facebooksiden en video omkring Tutorprisen. Du kan også nominere dine tutorer på vores Instagramside @dmogmastuderende. Nomineringen sker ved, at du skriver, hvor og hvad dine tutorer læser i kommentartråden under videoen. Skriv også gerne lidt om, hvorfor du mener, at netop dine tutorer fortjener prisen. 

Hvad lægges der vægt på, når vinderne udvælges?

  • Gode tutorer hjælper studerende godt i gang
  • Gode tutorer ser mulighederne i de studerende
  • Gode tutorer udløser de studerendes potentiale
  • Gode tutorer skaber tryghed

Du kan nominere dine tutorer til og med 30. september 2021.  De lokale vindere fra de enkelte universiteter offentliggøres i uge 43, og den nationale vinder offentliggøres i uge 44. Alle vindere offentliggøres på Facebooksiden DM og MA Studerende og her på siden. 

Se nomineringerne af landets bedste tutorer i videokommentartråden på Facebook og Instagram

Tidligere vindere af tutorprisen

2020: Cognitive Science fra Aarhus Universitet

2019: 44.3 HAB E fra RUC

2018: Molekylær Biomedicin fra Københavns Universitet

2017: Psykologi fra Aalborg Universitet

2016: Biologi fra Københavns Universitet

2015: Idræt fra Københavns Universitet