Til indhold

Tutorprisen

Vinderne af Tutorprisen 2022

For 14. år i træk er DM stolte af at kunne kåre Danmarks bedste tutorer. Hvert år uddeler DM Tutorprisen for at støtte op om det gode studiemiljø og belønne de tutorer, som gør en ekstra indsats for at hjælpe de nye studerende ind på universiteterne.

Vinderne af tutorprisen 2022 blev tutorerne fra Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet.

Danmarks bedste tutorer i 2022 er fundet

Igen i år har feltet af nominerede til Tutorprisen været stærkt, men på baggrund af de studerendes nomineringer var der særligt én tutorgruppe, der havde sørget for en studiestart udover det sædvanlige. Derfor blev det i år tutorgruppen fra Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet, der blev hædret med konfetti og kåret som vinderne af Tutorprisen 2022.

Tutorprisen er en anerkendelse af det store stykke arbejde, som tutorerne laver for at sikre de nye studerende en god, sjov og tryg studiestart. Præmien er på 10.000 kr. til et socialt arrangement.

Derfor vandt Kommunikation og Digitale Medier fra AAU

Rasmus Hjort, der er bestyrelsesmedlem i DM Studerende, har sat nogle ord på, hvorfor valget faldt på tutorerne fra Kommunikation og Digitale Medier: ”Tutorerne fra Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet har formået at inkludere deres medstuderende og skabe en god veksling mellem introduktion til AAU’s høje faglige niveau, men også arbejdet for at slå fast, at trivslen er vigtig på studiet”.

Her er et udpluk af de mange nomineringer, som tutorerne fra Kommunikation og Digitale Medier på AAU modtog fra de nye studerende.

De lokale vindere af årets Tutorpris

Foruden kåringen af den nationale vinder af Tutorprisen 2022 er der også blevet kåret lokale vindere fra de resterende universiteter, som hver modtager en præmie på 2.500 kr. til et socialt arrangement. Dette års lokale vindere er:

  • Tutorerne fra Biokemi på Københavns Universitet
  • Tutorerne fra HAB C på Roskilde Universitet
  • Tutorerne fra Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet
  • Tutorerne fra Medicin på Aarhus Universitet

Tidligere vindere af Tutorprisen

2021: Molekylær Biomedicin fra Københavns Universitet

2020: Cognitive Science fra Aarhus Universitet

2019: 44.3 HAB E fra RUC

2018: Molekylær Biomedicin fra Københavns Universitet

2017: Psykologi fra Aalborg Universitet

2016: Biologi fra Københavns Universitet

2015: Idræt fra Københavns Universitet