Gå til sidens indhold

Kontante medlemsfordele

Kontante fordele til dig

Hos os får du tilbud, som kan give dig en større faglig ballast, og du indgår i et værdifuldt fællesskab, når du er medlem i Dansk Magisterforening. Men hvad du måske ikke er klar over, er, at du også får mulighed for at spare tusindvis af kroner hvert år på alt fra bøger til forsikringer.

Et medlemskab i Dansk Magisterforening giver dig adgang til rabatter på en lang række produkter, ydelser og oplevelser, som kan gøre en forskel i hverdagen.

Her er et lille udpluk, så du kan få en smagsprøve på hvilke kontante fordele, der venter dig som studiemedlem i Dansk Magisterforening. Vil du gerne have det fulde overblik, finder du det på dm.dk.


Aviser, bøger og blade

Stå op til Politiken hver morgen syv dage om ugen og få samtidig adgang til e-avisen 24/7 for kun 688 kroner pr. kvartal. Normalprisen er 1.529 kroner, så du sparer næsten 60 procent!

Du kan også spare mange penge på udgivelser fra fx Forbrugerrådet Tænk, Ræson og Skalk.


Bank og forsikringer

Vi har indgået en aftale med Lån & Spar Bank, som giver dig adgang til landets mest attraktive studiekonto. Du får 3 procent i rente på din lønkonto på de første 20.000 kroner, og du betaler kun 5 procent i rente på din kassekredit op til 50.000 kroner.

Som studiemedlem af Dansk Magisterforening får du Danmarks mest attraktive studieforsikringer med op til 50 procent rabat.

Hos DM Forsikring kan du sammensætte din studieforsikring, præcis som du ønsker – og som passer til dine behov.

Hvis du ikke bor hjemme, er det altid sikrest som minimum at have en indbo- og ansvarsforsikring og en ulykkesforsikring.

Læs mere om studiekontoen hos Lån & Spar Bank

Læs mere om studieforsikringen hos DM Forsikring


Indbo- og ansvarsforsikring

Med en indbo- og ansvarsforsikring som en del af din studieforsikring kan du få erstatning, hvis din kærestes eller sambos computer, cykel, smartphone eller andre private ejendele bliver stjålet. Dine private ejendele er altid dækket med min. 155.000 kroner.

Hvis du tilvælger en cykelforsikring, er din cykel er altid forsikret for min. 15.000 kroner. Hvis du ønsker det, kan du også få en selvrisiko på 0 kroner, hvis din cykel bliver stjålet.


Ulykkesforsikring

DM Forsikrings ulykkesforsikring til studerende dækker dig døgnet rundt, både hjemme, på studiet og delvist også på studiejobbet.

Arbejder du i gennemsnit under 10 timer om ugen, så er du gratis dækket af din studieforsikring mod ulykke. Arbejder du mere end 10 timer om ugen, så kan vi også tilbyde dig dækning på dit job mod en merpræmie.

Vi dækker desuden på studiestedet – endda også under laboratorieforsøg.


Rejseforsikring

Hvis du elsker at rejse, er vores studieforsikring for rejser det perfekte valg for dig. Vores rejseforsikring for studerende dækker dig året rundt på rejser af max. 60 dages varighed. Den sikrer dig bl.a. hjælp 24 timer i døgnet, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Du får også erstatning, hvis din bagage er forsinket i mere end 5 timer.

DM tilbyder forsikringer i samarbejde med GF Forsikring a/s, som er et dansk forsikringsselskab omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Det er muligt at læse nærmere om indholdet i Garantifonden her.

Når du har spørgsmål til dine forsikringer eller vil købe en forsikring, skal du til ringe DM Forsikring, der bor sammen med Dansk Magisterforening. Her sidder uddannede forsikringsrådgivere klar til at guide dig til den rigtige forsikringsløsning.

DM Forsikring
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
T: 38 15 66 00
E-mail: dmforsikring@dm.dk
Web: dm.dk/forsikring


Kultur og oplevelser

Som studerende kommer du billigere ind på nogle af landets bedste museer. På Aarhus Kunstmuseum ARoS får du 100 kroner i rabat på et års medlemskab. Der er også 25 procent rabat på et årskort til Glyptoteket.


Frit valg for 20 kroner pr. måned

Et studiemedlemskab i Dansk Magisterforening er gratis det første år og koster herefter 20 kroner pr. måned, og giver dig adgang til alle de kontante fordele. Du skal nærmest bare sige ja til ét af dem, så har du tjent kontingentet hjem.


Alle medlemsfordelene

Læs mere om DM's kontante medlemsfordele og se, hvor meget du kan spare.

Se alle medlemsfordele