Gå til sidens indhold

Ulykkesforsikring

De fleste tænker, at ulykker kun sker for andre. Men hvis uheldet er ude, kan det være en katastrofe ikke at have en ulykkesforsikring.

Med en studieforsikring hos GF Forsikring er du dækket døgnet rundt både hjemme, på studiet, i laboratoriet og på studiejobbet.

Forsikringen dækker ikke kun i Danmark, men i hele verden, og du kan selv vælge din dækning. Du får allerede erstatning ved invaliditet på 5 procent, og forsikringen dækker også tandskade og efterfølgende behandling. Hvis din kæreste har samme folkeregisteradresse, så tilbyder GF Forsikring din kæreste, at han eller hun kan tegne en forsikring på samme gunstige vilkår som din studieforsikring – også selvom han eller hun ikke er studerende.

En studieforsikring mod ulykke med den bedste dækning (bl.a. dækning ved besvimelsesskade, løfte- og vridskader i ryggen) og en sum for varigt mén på 1.000.000 kroner koster dig kun 808,80 kroner årligt, eller mindre end 70 kroner om måneden.

Skal du bruge en studieforsikring?

Meld dig ind i Dansk Magisterforening og kontakt GF Forsikring:

Telefon: 72 24 40 80
Mail: kundeservice@gfforsikring.dk

 • Spørgsmål og svar om din ulykkesforsikring

  Hvad er en ulykke?

  En ulykkesforsikring dækker, hvis du fx kører galt, falder ned ad trappen eller styrter på cyklen og får varige mén. Ulykkesforsikringen dækker kort sagt ved pludselige hændelser, der forårsager en personskade.

  Hvordan bliver erstatningen beregnet?

  Hvis man skulle være så uheldig at få et varigt mén, og det varige mén fx bliver vurderet til 10 procent, så vil man få udbetalt 10 procent af den sum, man er forsikret for. Er du forsikret for 1.000.000 kroner, vil et varigt mén på 10 procent give en udbetaling på 100.000 kroner.

  Hvilke skader kan ende i varigt mén?

  Mange forskellige skader kan ende med et varigt men. På aes.dk kan du finde en liste over varige mén og beregne en godtgørelse.

  Kan jeg være dobbeltdækket?

  Man kan have alle de ulykkesforsikringer, man vil. Får man et varigt mén på fx 10 procent, og dækker alle dine ulykkesforsikringer mén på 10 procent, så vil du få en erstatning fra alle dine ulykkesforsikringer.

  Er kræft også dækket?

  Nej, det vil ikke være dækket på en ulykkesforsikring. Ønsker man at dække sig for visse kritiske sygdomme, så kan man tegne en særskilt forsikring for det.

  Hvad er farlig sport?

  Visse sportsgrene, som fx boksning, kampsport og faldskærmsudspring, betragtes som farlig sport. Det er muligt at supplere ulykkesforsikringen med en dækning ved farlig sport.

  Hvem er dækket?

  Den der har tegnet forsikringen. Har du en kæreste eller er gift, kan han eller hun medforsikres, og det samme gælder dine børn.

  Hvad er en tandskadedækning?

  Der er tilknyttet en tandskadedækning til din ulykkesforsikring. Hvis du fx vælter på din cykel og slår dine tænder ud, så dækker GF Forsikring den store tandlægeregning.

  Er kronisk sygdom omfattet af ulykkesforsikringen?

  Selv om du har en kronisk sygdom, kan du godt tegne en ulykkesforsikring. Der vil ikke være dækning for din kroniske sygdom, men hvis du kommer ud for en ulykke, vil der være dækning på ulykkesforsikringen.

  Hvor dækker ulykkesforsikringen?

  Ulykkesforsikringen dækker i Danmark og op til et års ophold i udlandet.

Beregn din egen studieforsikring

Du får forsikringer hos GF Forsikring til en god pris, hvor der hverken er gået på kompromis med dækning, service eller rådgivning.

Beregn

Om DM Forsikring

DM samarbejder med GF Forsikring om indgåelse af forsikringer. GF Forsikring administrerer, vejleder og rådgiver om forsikringerne, og det er GF Forsikring du indgår en forsikringsaftale med.

Læs mere