Gå til sidens indhold

Rejseforsikring

Når du skal ud at rejse, er det rart at vide, at du altid kan komme sikkert hjem, hvis uheldet er ude. Med DM Forsikrings rejseforsikring for studerende er du dækket året rundt, hvis du bliver syg, kommer ud for en ulykke, eller din bagage er forsinket i mere end 5 timer.

Du vælger selv, om din studieforsikring for rejser skal dække i Europa eller i hele verden. Med en rejseforsikring behøver du ikke tegne en rejseforsikring for hver rejse, den gælder nemlig alle dine rejser, som du tager på inden for et år.  Forsikringen dækker også ferierejser i Danmark, hvis ferierejsen er på mindst 3 overnatninger.

Du er også dækket ved farlig sport, hvis du kun én enkelt gang deltager eller prøver disse sportsgrene: Tandem faldskærmsudspring, parasailing, dykning med trykflasker, rafting, rappelling på bjergvæg eller på bygning. Hvis man på sin ulykkesforsikring har tilvalgt farlig sport, så er der også dækning på rejseforsikringen ved deltagelse i de sportsgrene, der betragtes som farlig sport.

Hvis du bor sammen med din rejsekammerat, så er han/hun også omfattet af din rejseforsikring.

Den årlige pris afhænger af, hvem der tegner forsikringen, hvor vedkommende bor, og hvor mange der er i husstanden. Du kan beregne din pris på magistrene.dk/forsikring.  Priserne er altid inkl. rejsegaranti.

Skal du på udvekslings- eller praktikophold, der varer mere end 60 dage, så har du mulighed for at udvide dækningen.

Du kan også tilvælge Afbestillingsforsikring og en Ski- og sportforsikring.

Skal du bruge en studieforsikring?

Meld dig ind i Dansk Magisterforening og kontakt:

GF Forsikring
Telefon: 72 24 40 80
Mail: kundeservice@gfforsikring.dk

 • Spørgsmål og svar om din rejseforsikring

  Hvordan tegner jeg rejseforsikringen?

  Den tegner du som en tilvalgsdækning til din studieforsikring for indbo.

  Hvor lange rejser dækker forsikringen?

  Den dækker rejser af max 60 dages varighed.

  Hvad gør jeg, hvis jeg skal rejse i mere end 60 dage?

  Så kontakter du bare DM Forsikring, og vi sørger for, at du er dækket ud over de 60 dage mod betaling af en merpræmie.

  Kontakt os på dmforsikring@dm.dk eller 38 15 66 00

  Kan jeg bruge mit gule sygesikringskort?

  Nej, det kan du ikke bruge i udlandet. Du skal huske at have det blå EU-sygesikringskort med på rejsen. Det blå EU-sygesikringskort sidestiller dig med borgerne i det land, du opholder dig i. Men hvis du kun har det blå EU-sygesikringskort med, kan du opleve, at servicen og sygehjælpen kan være helt anderledes end den, du ellers ville få i Danmark. Fx kan du komme til at betale en del af behandlingen selv, hvis det er reglen i landet.

  Med DM’s Rejseforsikring for studerende er du sikker på, at du har mulighed for at blive behandlet på privathospitaler, at du ikke kommer til at betale dele af din behandling på offentlige hospitaler, og at du døgnet rundt kan ringe til en dansktalende alarmcentral.

  Hvilke lande hører til Europadækningen på DM’s rejseforsikring?

  Albanien, Andorra, Azorerne, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, De Kanariske Øer, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Holland/Nederland, Hviderusland/Belarus, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Kanaløerne, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Makedonien, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland indtil Ural, San Marino, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien (England, Skotland, Wales), Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig.

  Hvilke regler gælder i forhold til kroniske sygdomme?

  Rejseforsikringen dækker, hvis du kommer til skade eller bliver akut syg på din rejse. Men dækningen kan være anderledes, hvis du har en kronisk sygdom eller er i gang med behandling for en eksisterende sygdom. Derfor har du brug for det, som vi kalder en medicinsk forhåndsvurdering.

  Den medicinske forhåndsvurdering skal afgøre, om du også er dækket (helt, delvist eller ikke), hvis din nuværende sygdom kræver behandling under rejsen. Når vurderingen er foretaget, så får du udstedt et bindende forhåndstilsagn. Forhåndstilsagnet kræver, at dit helbred er uændret frem til afrejsedato.

  Tager du afsted uden at oplyse os om, at du har en sygdom, så kan du risikere selv at skulle betale behandling på hospitalet.

  Hvad dækker en afbestillingsforsikring?

  Du kan få erstattet den del af rejsens pris (opholdsudgifter og transport), som du ikke kan få refunderet fra rejsearrangøren ved alvorlig og akut sygdom blandt pårørende og hos dig selv.

  Er selv­risikoen ved leje af bil dækket?

  Nej, den vil aldrig være dækket af din rejseforsikring. Alle forsikringer for en lejet bil skal du tegne gennem biludlejningsfirmaet.

  Er jeg dækket ved praktikophold?

  Ja, din rejseforsikring dækker også praktikophold, hvis det er en studierelateret rejse. Det kræver dog, at praktikopholdet er ulønnet. Rejseforsikringen dækker for ophold, der varer op til 60 dage. Hvis dit praktikophold varer længere end 60 dage, skal du kontakte os, inden du tager afsted, så vi kan udvide dækningen for dig. Kontakt os på dmforsikring@dm.dk eller på 38 15 66 00.

  Er jeg dækket, hvis jeg skal på udveksling?

  Din rejseforsikring dækker også, hvis du skal på udvekslingsophold, dog kun for ophold i op til 60 dage. Hvis dit udvekslingsophold varer længere end 60 dage, skal du kontakte os, inden du tager afsted, så vi kan udvide dækningen for dig. Kontakt os på dmforsikring@dm.dk eller på 38 15 66 00.

  Er jeg dækket på studietur?

  Ja, din rejseforsikring dækker også dine studieture til udlandet.

  Er jeg dækket på skiferie?

  Ja, din rejseforsikring dækker dig også på din skiferie, dog ikke hvis du arbejder som skiinstruktør. Du har også mulighed for at udvide din rejseforsikring med en ski- og sportsdækning, som dækker dig særlig godt på ski- og sportsrejser.

Beregn din egen studieforsikring

Du får forsikringer til en god pris, hvor der hverken er gået på kompromis med dækning, service eller rådgivning.

Beregn

Om DM Forsikring

DM samarbejder med GF Forsikring om indgåelse af forsikringer. GF Forsikring administrerer, vejleder og rådgiver om forsikringerne, og det er GF Forsikring du indgår en forsikringsaftale med.

Læs mere