Gå til sidens indhold

Indbo- og ansvarsforsikring

En indbo- og ansvarsforsikring hos GF Forsikring for studerende gælder hele husstanden.

Foto: Christopher Burns

Skal du bruge en studieforsikring?

Meld dig ind i Dansk Magisterforening og kontakt GF Forsikring telefon 72 24 40 80, mail: kundeservice@gfforsikring.dk

Meld dig ind

Studieforsikringen hos GF Forsikring dækker altid brand-, vand- og tyveriskader på bl.a. laptop/computer, cykel, smartphone, møbler, studiebøger og tøj op til en værdi af 160.000 kroner, (men du kan selvfølgelig vælge at dække dig for en højere sum). Du bestemmer selv, hvor stor dækningen skal være.

Indbo- og ansvarsforsikringen dækker også, hvis du gør skade på andre eller ødelægger andres ting.

Den årlige pris ligger fra 681,76 kroner (inkl. afgifter). Prisen afhænger af, hvor du bor, og om du ønsker selvrisiko med i din forsikring.

Der er flere tilvalgsmuligheder, bl.a. en elektronikforsikring der dækker, hvis du fx kommer til at ødelægge din computer.

Hvad bør jeg vælge?

Det er ikke altid lige let at vælge en passende studieforsikring, når man lige er flyttet hjemmefra og ikke længere er dækket af ”fars og mors” forsikringer.

Hvis du vil have den bedste rådgivning fra en af GF Forsikrings forsikringsrådgivere, skal du bl.a. overveje følgende:

 • Hvad er værdien af dit indbo (og evt. din sambos)?
 • Hvor stor selvrisiko ønsker du?
 • Skal din cykel også forsikres?
 • Rejser du ofte?

Du skal dog huske, at forsikringssummen skal være høj nok til at dække alle dine ejendele.

 • Spørgsmål og svar om din indbo- og ansvarsforsikring hos GF Forsikring

  Hvad er en indbo- og ansvarsforsikring?

  Indboforsikringen dækker husstandens ejendele. Det er indboforsikringen, der giver dig erstatning for ejendele, der bliver stjålet, ligesom du også får erstattet ejendele, der bliver beskadiget ved brand eller vandskade. Indboforsikringen har også en ansvarsforsikring inkluderet.

  Hvem er dækket af forsikringen?

  Den, der har tegnet forsikringen. Hvis du bor sammen med en ven/veninde dækker forsikringen op til 2 personer i husstanden. Er du en  familie med fx 2 voksne og 2 børn, så dækker den selvfølgelig hele familien.

  Hvad betyder ansvarsdækning?

  Din ansvarsforsikring dækker, hvis du eller en anden i husstanden kommer til at skade andre eller deres ejendele. Det kan fx være, hvis du som fodgænger kommer til at træde ud foran en cyklist, der vælter og beskadiger sin cykel og sit tøj ved faldet.

  Dækker ansvarsforsikringen i udlandet?

  Ja, den dækker ved rejser i udlandet af en varighed på max. 3 måneder fra afrejsedato.

  Dækker indboforsikringen også uden for hjemmet?

  Ja, dine ejendele er også dækket ved tyveri uden for hjemmet. Dog dækker forsikringen ikke glemte genstande, du selv har forlagt.

  Er elektronik også dækket?

  Ja, elektronik er dækket ved brand-, vand- og tyveriskade. Hvis du har tilvalgt dækningen ”elektronikforsikring”, så er dine elektriske apparater under 4 år dækket ved pludselige skader og funktionsfejl.

  Dækker forsikringen i udlandet?

  Ja, tre måneder fra afrejsedatoen er der dækning i udlandet. Det gælder også, hvis du er på studieophold i udlandet.

  Dækker forsikringen, hvis jeg fremlejer min lejlighed?

  Ja, hvis du fremlejer din lejlighed møbleret, så har du mulighed for at få dækket dine ting ved brand- og vandskade samt indbrudstyveri. Men kun dine egne ting – ikke lejerens.

  Hvilke regler gælder ift. opmagasinering?

  Du kan opmagasinere dine ting i 12 måneder hos et godkendt opbevaringsmagasin, fx Shurgard eller Pelican. Har du brug for en længere periode, kan vi også dække dig for det.

  Er min sambo dækket af ansvarsforsikringen?

  Din samlever er dækket på nøjagtig samme måde som dig.

  Hvor meget er min cykel dækket for?

  Hvis du har tilvalgt en cykelforsikring, er din cykel altid dækket for mindst 15.000 kroner. Hvis du har en stor dækningssum i din indboforsikring, får du 2 procent af summen.

Beregn din egen studieforsikring

Du får forsikringer til en god pris hos GF Forsikring, hvor der hverken er gået på kompromis med dækning, service eller rådgivning.

Beregn din pris

Om DM Forsikring

DM samarbejder med GF Forsikring om indgåelse af forsikringer. GF Forsikring administrerer, vejleder og rådgiver om forsikringerne, og det er GF Forsikring du indgår en forsikringsaftale med.

Læs mere