Til indhold

BIO

DM BIO logo

BIO er det faglige samlingspunkt for alle jer med grønne fagligheder, interesser og ambitioner.

I er mange og jeres studier og interesseområder er vidt forskellige, og jeres viden spænder bredt. Nogle af jer arbejder med problembaseret læring inden for bioteknologi og bæredygtige fødevareproduktion, andre inden for urbanisering eller kampen for at styrke naturen i det danske landskab. I en tid, hvor hele verden er afhængig af udviklingen og potentialet i det grønne område, er jeres viden vigtigere end nogensinde før.

BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirerer til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer.

BIO er et tæt samarbejde mellem de tre faglige organisationer DM, JA og DSL. Vi har samlet kræfterne i ét samlet sekretariat for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus. Det betyder endnu flere tilbud tilpasset din faglighed, interesse og baggrund.

Velkommen til BIO!

Faglige netværk

BIO tilbyder en bred vifte af netværk, der går på tværs af faglighed, studieretning og interesser. Netværkene er dannet på baggrund af en stærk medlemsinddragelse, der sikrer attraktive faglige medlemstilbud og arrangementer.

Gå på opdagelse og find et netværk, der matcher dig

Arrangementer

I arrangementskalenderen har vi samlet et væld af events, webinarer og vidensarrangementer om fx grønne teknologier, fremtidens fødevareproduktion, grøn omstilling og meget andet.

Dyk nærmere ned i BIO’s arrangementskalender

Medlemsfordele

Som medlem af BIO i kan du få rabat på alt fra avis og grøn telefoni til kulturoplevelser og fritidsudstyr. På oversigten kan du se alle rabatter, og når du logger ind, får du adgang til indløsning af din rabat.

Se alle dine kontante medlemsfordele

Læs mere om BIO

Bliv klogere her

Bliv medlem af DM og MA

Meld dig ind som studerende og få fordele for 0 kr.

DM koster kun 0 kr. det første år, herefter 20 kr./måned indtil et år efter endt studie. MA koster 0 kr. hele din studietid, hvis du er under 30 år gammel.

Meld dig ind